Dezvoltându-se profesional, atât Diana cât și Oana în locuri diferite, sub coordonarea unor tipologii de oameni diferiți, ceva nu era la locul lui – atmosfera la servici, colegii cu care interacționau, modul în care erau abordați pacienții, amandouă își doreau și căutau altceva, un alt loc unde să profeseze și să se dezvolte. Bazându-se pe experiența acumulată în anul 2013 au început coloborarea în cabinetul 4 labuțe, unde zi de zi au căutat și au abordat moduri noi de lucru, care aveau succes și care le ofereau acel sentiment de satisfacție și mulțumire alături de colegi și pacienți.

2016

Transformarea din viziune în realitate

Într-o zi au decis împreună să își creeze propriul lor loc de muncă, într-un spațiu mai mare, mai aerisit, curat și frumos colorat. Lucru care s-a întâmplat în vara lui 2016, iar tranziția lor în acest loc a fost foarte ușoară și firească. Încet încet, alături de ele au venit colegi tineri si ambițioși care s-au simțit atrași de atmosfera de lucru și iată că acum s-a format o echipă, un nucleu frumos de oameni cu aceleași pasiune și valori pentru medicina veterinară.

Valorile echipei

Pet’s Land

Pasiunea – Pentru meseria noastră. Nu ne săturam de lucrurile noi, de a ne depași limitele, de a învăța manopere noi, protocoale noi și mai puțin invazive și mai eficiente

Empatia -Dragostea și compasiunea față de animale, față de proprietarii lor. Tot timpul căutăm moduri de a ajuta și a întări frumoasa legatură dintre animalele de companie și proprietarii lor. Un animăluț sănătos și echilibrat ajută un om în dezvoltarea empatiei, a stării de bine, în a se bucura de dragostea necondiționată

Spiritul de echipă – Suntem alături unul pentru altul, ne ajutăm și concepem împreună planuri de sănătate și protocoale de tratament pentru pacienții noștri. Un pacient nu este al unui singur medic, este un pacient al echipei Pet’s Land. Ne încurajăm, ne susținem în momentele dificile și ne bucurăm împreună de succes. Nu există succes individual, la fel cum nici eșec.

Leadership – Ne susținem unii pe alții și orice informație acumulată de fiecare în parte, suntem pregătiți să o oferim mai departe.

Autenticitate – Modul de lucru, atitudinea față de clienți, parteneri și colegi ne definesc și ne fac să fim originali zi de zi.

ProfesionalismSuntem veseli, râdem, zâmbim mereu, ne place să discutăm și să povestim, dar în același timp tratăm cu seriozitate orice situație și dăm dovadă de implicare proactivă, orientată spre bunăstarea pacientului.

Inovație– Fiind mereu în căutare de noi tehnologii și protocoale de tratament, ne dorim să fim un exemplu în ceea ce privește spectrul de servicii veterinare.

Empatia
Pasiunea
Spiritul de Echipă
Autenticitate
Profesionalism
Inovație

Diana Mocanu

Despre Diana

Ioana Agafițe

Despre Ioana

Mădălina Stanciu

Despre Mădălina

Ana Maria Lisac

Despre Ana Maria

Mihail Dămoc

Despre Mihail
Diana Niagu

Diana Niagu

Despre Diana

Ioana Burcoveanu

Despre Ioana

Sorina Grigoraș

Despre Sorina

Cariere

Îți dorești să faci parte din echipă?

Atunci trebuie sa treci de interviul final cu „Motan” cel fioros ( foto )

Trimite CV

Programează o vizită la noi.

Bineînțeles împreună cu prietenul tău blănos.

Programează
0232923