Pe 15 mai, de ziua națională a medicului veterinar și a familiei, a fost organizat un eveniment dedicat proprietarilor de animale, în care s-au pus bazele unei comunități frumoase, a celor care iubesc prea mult animalele.

În timpul vremurilor grele din pandemie am avut două dorințe. Ascunși după măști ne-am dorit să vă arătăm și o altă față a medicilor veterinari, a oamenilor cu pasiuni și interese comune cu voi.

Medicul veterinar este la rândul lui proprietar de câine sau de pisică, cu fricile și emoțiile sale. Iubim animalele, le răsfățăm, le lăsăm să își facă culcuș în patul și inimile noastre, la fel de mult ca și voi.

A doua dorință a fost aceea de a vă mulțumi pentru că ne-ați ales să vă fim alături atât în momentele fericite, cât și în cele mai puțin fericite. De cele mai multe se realizează o barieră între medic și proprietar, între noi fiind mereu o masă de consultație, în contexte de multe ori dureroase, cu multă suferință și boală.

Ne-am dorit să știți că succesul terapeutic al pacienților noștri vi se datorează în aceeași măsură. Apreciem toate eforturile voastre, tratamentele de acasă, administrate cu greu de multe ori și lupta cu tărie pentru suferințele animăluțelor.

Ne-am dorit o zi în care să vorbim și despre partea frumoasă medicinei veterinare și anume îngrijirea și creșterea animăluțelor. Am râs, ne-am jucat cu cățelușii, am răspuns la curiozitățile voastre și ne-am simțit împliniți.

 

 

 

 

 

Am reușit, de asemenea, să vă aducem aproape și să vă facem cunoștință cu cealaltă parte a clubului, cei care din aceeași dragoste față de blănoși au deschis afaceri dedicate lor, de la salon de grooming, la accesorii și recompense.

 

A fost o zi foarte veselă, plină de optimism, mâncare delicioasă, cadouri pe măsură, toate ca o revanșă față de vremurile grele prin care am trecut, față de pandemia care ne-a ascuns zâmbetele după măști si care ne-a ținut pe toți la distanță.

Evenimentul s-a încheiat cu o tombolă cu muuulte premii pentru patrupezi și cu un sentiment plăcut că nu va fi ultima întâlnire de acest fel. Ne-am bucurat să fim cu toții împreună, o comunitate care împărtășește aceeași dragoste pentru animale.

Programează o vizită

Citește și Alte Articole