În dimineața zilei de 9 aprilie, echipa Arcadia Vet a avut parte de o surpriză care a impresionat o țară întreagă: o pisicuță a venit singură până la spital să fete 4 puiuți frumoși.

Povestea sună cam așa: la ora 01:57 pe camerele de supraveghere apare o pisicuță alb cu tigrat, care trece de poarta spitalului cu program non-stop, se oprește câte un pic la toate ușile, până ajunge la cea principală, se așază tacticoasă și începe să miaune.

Medicul Alexandru Droșca, împreună cu asistenta Theodora Marcu, se ocupau de pacienții internați când au auzit un mieunat puternic venit de la ușa de la intrare. Au ieșit să vadă despre ce este vorba și acolo au întâlnit-o pe pisica gestantă, Mama Miți, așa cum au botezat-o.

Toate semnele indicau că pisica era în travaliu, așadar au decis să îi ofere un loc sigur să aducă pe lume cei 4 puiuți: doi motănei și doua pisicuțe care seamănă leit cu mămica lor.

Povestea mămicii inteligente care a venit singură la spital a făcut înconjurul țării și a atins sufletele a mii de oameni. Echipa Arcadia Vet nu poate fi decât onorată să asiste la așa moment emoționant și se bucură că pisica a ales spitalul pentru a-și aduce pe lume puii ei.

Atât pisica mamă, cât și puiuții sunt bine și vor fi dați spre adopție după înțărcare, deoarece toți și-au găsit stăpâni responsabili.

Urmărește Arcadia Vet pe Facebook, Instagram și TikTok și urmărește povestea primelor zile din viața celor patru pui.

Programează o vizită

Citește și Alte Articole